TV-profilen sjöng falskt på Bingolotto – se det virala klippet

TV-profilen sjöng falskt på Bingolotto – se det virala klippet

Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 31 december 2023 kl. 09:12 | Publicerad 28 december 2023 kl. 09:12

David Lindgren har hånats brutalt för sångmissen

Programledaren och sångaren David Lindgren sjöng surt när han framförde "O Helga natt" under "Bingolotto". Nu kommenterar han missen som blivit viral.

De flesta artister hoppas sannolikt på att bli virala med sina framträdanden. Om det är av rätt anledning det vill säga. Att bli viral med en rejäl miss är snarare de flestas mardröm. Just det har nu blivit verklighet för David Lindgren, artisten och tv-profilen som vi bland annat sett i Melodifestivalen som både artist och programledare.

Den 23 december var han på plats under direktsändningen av BingoLottos uppesittarkväll och förärades med möjligheten att framföra kvällens avslutande sångnummer, "O helga natt". Det gick inte som han hade tänkt sig.

Efter flera timmars sändning tog Lindgren plats på scenen för att sjunga den pampiga låten. Inledningsvis gick det bra och Lindgren levererade en stabil sånginsats, men när det närmade sig låtens stora final tog han in för kung och fosterland – och så sprack rösten. Därefter dröjde det inte länge innan ögonblicket började spridas på sociala medier.

Se det virala klippet med David Lindgren här: 

David Lindgren hånas efter sångmissen i Bingolotto – profilens egen kommentar om fadäsen

På TikTok, Instagram och X (Twitter) har klippet där David Lindgrens röst brister spridits som en löpeld. Och i kommentarerna är det många som har roligt åt stunden. Någon som inte är lika road över händelsen är artisten själv, som under gårdagen själv valde att kommentera sitt virala ögonblick.

På sin Instagram skriver han bland annat att han blev "så sjuuuuukt besviken" på sin insats och att han har "en enorm yrkesstolthet" som gör att det nästan gjorde "fysiskt ont" när det blev fel. I kommentarsfältet får Lindgren stort stöd från sina följare och han tackar även för fina kommentarer i sitt inlägg, så det har lyckligtvis inte varit enbart hån och gliringar online.

TV-profilen sjöng falskt på Bingolotto – se det virala klippet
Skärmdump från David Lindgrens Instagramkonto.

På nyårsafton är det dags för ännu en långsändning av BingoLotto. Då är det Artister som Maria Sur, Sara Dawn Finer, Bo Kasters Orkester och Andreas Lundstedt m.fl. som ska stå för framträdandena. Det återstår att se om deras röster håller bättre sent på kvällen än David Lindgrens.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL