Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Turbulens kring ensemblen i Expendables 4 - är uppföljaren i fara?

Turbulens kring ensemblen i Expendables 4 - är uppföljaren i fara?

Fredrik Edström | Nyhet
18 februari 2018
Fredrik Edström | Nyhet
18 februari 2018

Terry Crews antyder maktspel och utpressning från action-rullarnas producenter.

Gänget i The Expendables.
Foto: Lionsgate

Gubbskruttarna i The Expendables laddar puffrorna för fullt för en Expendables 4, men det råder oro i den testosteronstinna ensemblen. Terry Crews, som har haft en stabil plats i ensemblen sedan första filmen, har tagit till Twitter och antyder om tråkigheter mellan honom och filmseriens producenter. Det hela rör en stämning kring sexuella trakasserier.

Expendables. Personligen förstår jag om filmfolk stör sig på det skamlösa publikfrieri filmerna hittills ägnat sig åt. Jag har dock haft helskoj med filmerna och dyrkar dagligen vid Arnold och Sly-altaret. Visst, en Expendables 4  är väl inget som får ådrorna att koka av upphetsning, men visst vore det skoj. Frågan är nu hur det blir med den saken.

Idag går nämligen Terry Crews ut med tråkigheter på sitt twitter-konto. Crews befinner sig i en rättshärva efter att ha stämt agenten Adam Venit för sexuella trakasserier. The Expendables producenter har fått nys om situationen och väljer att hantera situationen på ett, i ärlighetens namn, ruttet sätt.

Crews berättar på sitt twitterkonto att han har fått ett telefonsamtal av producenten Avi Lerner. Lerner ska då ha sagt att Crews slipper problem relaterade till Expendables 4 om han släpper rättshärvan kring Venit. Han avslöjar även att Adam Venit är agent åt, ja, du gissade rätt, seriens fader Sylvester Stallone.

Vi på Filmtopp hoppas att tvisten löser sig på bästa möjliga vis för alla inblandade parter. Vill du se en The Expendables 4?