True Love Sverige 2023 – så gick det för paren

True Love Sverige 2023 – så gick det för paren

Moa  Andersson
Uppdaterad kl. 16:11 | Publicerad 07 september 2023 kl. 08:00

Elevira Midbrand i True Love: "Hade gett upp hoppet om kärlek"

De tre finalparen återförenas i sista sanningsceremonin av "True Love Sverige" 2023 där frågan nu ska ställas: Har de funnit sann kärlek och blivit en miljon kronor rikare?

SPOILER-VARNING! Artikeln innehåller händelser ur säsongens sista avsnitt av "True Love Sverige" 2023.

I dag är det äntligen dags för säsongsfinalen av True Love Sverige 2023. Finalparen kom för att hitta det största som finns – äkta kärlek. Vi ska slutligen få bevittna om de tre finalparen funnit sann kärlek och dessutom se om de blivit en miljon kronor rikare. 

Frågan är om något utav paren har klarat det sista och avgörande testet, och därmed tar hem prissumman på en miljon kronor. Om fler än ett par klarar den sista frågan så delar de på prissumman. 

– Men kom ihåg, det är bara äkta kärlek om båda svarar ja på frågan och det är sant. Talar ni sanning så vinner ni allt, eller så kanske er resa tar slut här ikväll, säger programledare Klara Elvgren.

True Love Sverige 2023 – så gick det för paren
Marcus Lennartsson och Nicole Wennerström Larsson. Foto: Kanal 5 och discovery+

True Love Sverige 2023 – så gick det för paren

När Nicole Wennerström Larsson gick in i villan i True Love tänkte hon aldrig att hon skulle bli det minsta intresserad av någon.

– Det känns helt sjukt att jag i en liten villa i södra Frankrike skulle bli kär, säger Nicole.

Nicole och Marcus Lennartsson är först ut att få den sista frågan. Man kan ta på den spända stämningen fastän de vet hur kära de är i varandra. Frågan är, har de funnit sann kärlek? Båda får nej som svar.

– Det är ganska tufft och jag försöker snabbt grubbla över vad det är som gör att det inte visas vara sant, jag vet inte riktigt, säger Marcus. 

Nicole förklarar att resan tar slut här och att det har varit fantastiskt och lärorikt. De har vuxit både som par, men även enskilt. De berättar att oavsett resultat så känns det fantastiskt att de hittat kärlek. 

True Love Sverige 2023 – så gick det för paren
Sanna Persson och Oscar Jansson. Foto: Kanal 5 och discovery+

"Vi har lite att prata om"

Näst på tur är Oscar Jansson och Sanna Persson. Oscar förklarar att han känner att det är slutet på den här resan och att det känns pirrigt att vänta på Sanna.

– Mina steg och våra val här inne har inte alltid varit självklara, men något som blivit väldigt självklart är mina känslor för dig, berättar Sanna för Oscar. 

Oscar berättar för Sanna hur "riktigt jävla kär" han är i henne. Han svarar ja på sista frågan och får grönt klartecken, det är alltså sant - hans känslor är sanna. Men frågan är om Oscar är Sannas äkta kärlek. Svaret är nej. 

– Jag vet vad jag känner för Oscar, det är inget jag tvekar på, säger Sanna.

Oscar känner sig chockad över att det blev falskt, han säger att de antaligen har lite att prata om. Någonstans har han förståelse för det, mycket på grund av honom har hon tvivlat, det känns som ett tråkigt avslut på det hela. 

True Love Sverige 2023 – så gick det för paren
Elevira Midbrand och David Jahadgar. Foto: Kanal 5 och discovery+

"Hade gett upp hoppet om kärlek"

Det är dags för David Jahadgar och Elevira Midbrand. Innan Elevira sökte till programmet kunde både hennes mamma och bästa vän hålla med om att hon tappat hoppet om att hitta äkta kärlek, att hitta någon som hon verkligen vill släppa in på livet. Elevira hade i princip gett upp hoppet om kärlek på grund av många dåliga erfarenheter sedan tidigare.

– Oavsett vad som händer ikväll är mina känslor för dig äkta, säger Elevira.

Har de hittat sann kärlek och blivit en miljon kronor mer förmögna? Båda får grönt och svaret är ja. Grattis till David och Sanna till vinsten av sann kärlek och några kronor rikare på banken.

Säsongsfinalen av "True Love Sverige" 2023 ser du på Kanal 5 och Discovery+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL