Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

True Detective säsong 3 blir av - Läs mer här!

Filip Kruse | Nyhet
28 mars 2017
Filip Kruse | Nyhet
28 mars 2017

True Detective säsong 3 kommer - vilka vill du se i huvudrollerna?

Nic Pizzolatto - skaparen av True Detective. Foto: IMDb

Det har spekulerats hej vilt kring den tredje säsongen av True Detective. Men nu slår Entertainment Weekly fast att skaparen Nic Pizzolatto äntligen har kommit igång med skrivandet. Dessutom är det bekräftat att manusförfattaren och producenten David Milch anslutit sig till projektet. Milch ligger bland annat bakom Deadwood och På spaning i New York.

LÄS OCKSÅ: Nya TV-serier att hålla koll på under 2017

När den första säsongen av True Detective släpptes 2014 var det många (inklusive mig själv) som ansåg att det var det bästa som visats på TV på väldigt, väldigt länge. Matthew McConaugheys comeback var ett faktum och även Woody Harrelsons insats överraskade många. När den andra säsongen släpptes två år senare var förväntningarna naturligtvis skyhöga. Colin Farrell och Vince Vaughn hade äran att spela huvudrollerna, två intressanta namn, men alla var nog överens om att säsongen knappast blev lika bra som den föregående.

Inga fler detaljer har ännu kommit fram om den tredje säsongen, det kan nog ta ett tag innan vi får se True Detective igen, men bara faktumet att vi kommer att få se den mest fascinerande serien på länge igen är värt att fira!