True Detective förlorar sin regissör

True Detective förlorar sin regissör

Sebastian Hansson
Uppdaterad 13 juli 2021 kl. 17:07 | Publicerad 02 april 2018 kl. 10:04

TV-veteranen Daniel Sackheim kliver in istället.

Jeremy Saulnier skulle regissera tre avsnitt av den tredje säsongen av "True Detective" men fick sluta på grund av tidsbrist.

Den tredje säsongen av True Detective är just nu under inspelning, men regissör Jeremy Saulnier har tvingats lämna serien i förtid.

Saulnier, som har gjort sig ett namn för sina kritikersuccéer Green Room och Blue Ruin, var kontrakterad på tre av de åtta avsnitten men lämnade registolen efter bara två färdiginspelade avsnitt. Variety hävdar att TV-veteranen Daniel Sackheim nu har klivit in för att tillsammans med mananusförfattaren Nic Pizzolatto (som gör regidebut) ta hand om de återstående avsnitten.

Daniel Sackheim har sedan tidigare arbetat på serier som Better Caul Saul, The Americans, Game of Thrones och Arkiv X.

HBO hävdar att Shaulnier fick avsluta inspelningen av "True Detective" i förtid på grund av tidsbrist. Inspelningen av de två första avsnitten halkade efter schemat vilket tog tid från inspelningen av det tredje avsnittet. Det spekuleras dock om att Sackheim och manusförfattaren Pizzolatto ska ha haft delade meningar om hur säsong tre skulle utformas.

True Detective har haft en skumpig resa med en hyllad första säsong och en mindre lyckad andrasäsong. Även i denna nya säsong är huvudrollsinnehavarna utbytta. Denna gång spelas huvudrollerna av Mahershala Ali  och Stephen Dorff.

Än så länge finns inget premiärdatum för den tredje säsongen men troligtvis någon gång under 2019.

Ser du fram emot True Detective säsong 3?

NÄSTA ARTIKEL