Tre nya kandidater att regissera nästa James Bond

Tre nya kandidater att regissera nästa James Bond

Uppdaterad 04 juli 2021 kl. 17:07 | Publicerad 07 september 2018 kl. 09:09
ANNONS
ANNONS

 Bart Layton, S. J. Clarkson och Yann Demange är tre nya kandidater till "Bond 25".

På bilden ser vi Daniel Craig som James Bond

Produktionsbolaget MGM jobbar febrilt med att hitta kandidater att ersätta regissören Danny Boyle, som för ett par veckor sedan hoppade av den nya James Bond-filmen. Just nu finns det tre kandidater.

Det är Variety som rapporterar att filmbolagen MGM och EON jobbar så fort de kan för att hitta en ersättare till Danny Boyle, som regissör till James Bond 25. Det kostar pengar att hålla alla andra anslutna till projektet på standby och de vill kunna släppa filmen så nära det planerade premiärdatumet som möjligt.

Tre regissörer står som kandidater

Det går rykten om att produktionsbolagen har hittat tre stycken lovande kandidater: Bart Layton, S. J. Clarkson och Yann Demange.

Bart Lyton har regisserat filmen The Imposter och jobbar just nu på thrillern American Animals. Yann Demange andra film, White Boy Rick, fick väldigt fin kritik under Telluride Film Festival. Den kvinnliga regissören S. J. Clarkson har regisserat Dexter, Jessica Jones, Bates Motel och Banshee. Nu ser det också ut som hon ska regissera nästa Star Trek-film.

Daniel Craig som spelar James Bond kunde nu passa på att göra en extra film i väntan på att produktionsbolaget skulle hitta sin nya regissör. Filmen han klämmer in i sitt hektiska schema heter Knives Out och inspelningen påbörjas nu i november .

Inspelningen av "James Bond 25" beräknas påbörjas i slutet av 2018 och premiären ska förväntas äga rum i november 2019. Vilken av dessa tre kandidater tycker du ska regissera "James Bond 25"?

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL