Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Travis Knight hoppar av Uncharted-filmen

Travis Knight hoppar av Uncharted-filmen

Kristian Andersson | Nyhet
31 december 2019
Kristian Andersson | Nyhet
31 december 2019

Den efterlängtade TV-spelsfilmen stöter på nya problem.

I flera år har det pratats om en filmatisering av den populära spelserien "Uncharted". Efter att projektet äntligen lyftes upp ur Hollywoods "Development Hell" på nytt, åker serien på ett nytt hinder. Nu har nämligen regissören Travis Knight lämnat skutan.

Att göra film av Uncharted är uppenbarligen bra mycket svårare än vad många kunnat tänka sig. Efter flera turer mellan olika författare, producenter och regissörer är det dags för ett nytt avhopp.

Nu har nämligen Travis Knight (Bumblebee, Kubo) hoppat projektet efter att ha jobbat med filmen under en längre tid. Den stora anledningen till att avhoppet uppges vara bråk om lanseringsdatum. Detta gör Travis till den sjunde filmen i ordningen att lämna filmen.

I dagsläget är det fortfarande klart att Tom Holland och Mark Wahlberg skall gestalta karaktärerna Nathan Drake och Victor Sullivan. Detta rapporterar Deadline.

I dagsläget används ett manus skrivet av Rafe Judkins, Art Marcum & Matt Holloway de två sistnämnda har jobbat på filmer som Men in Black. Om detta manus kommer att få vara kvar i sin helhet när nästa regissör tar sig an projektet återstår att se.

Här kan du läsa mer om vad vi tidigare har rapporterat om Uncharted-filmen.

Premiären är fortfarande satt till den 18 december 2020.

Har du spelat Uncharted?