Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailern till Matrix 4 är här!

Trailern till Matrix 4 är här!

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
09 september 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
09 september 2021

Se den första trailern till The Matrix Resurrections.

Det har gått 22 långa år sedan den första "Matrix" golvade biopubliken med sina banbrytande effekter och sin utmanande story – och nu närmar vi oss äntligen premiären för den fjärde titeln i filmserien. Se den första trailern till "Matrix Resurrections" i artikeln.

Matrix Resurrections
Foto: Warner Bros.

En ny "Matrix"-uppföljare har varit på gång under en lång tid, men med den nya trailern känns det äntligen som om det är på riktigt.

Kända skådespelare som Keanu Reeves och Carrie-Anne Moss återvänder i sina roller, men vi kommer också att få se nykomlingar i form av Neil Patrick Harris, Christina Ricci, Jessica Henwick, Yahya Abdul-Mateen II och Priyanka Chopra Jones m.fl.

LÄS OCKSÅ: Keanu Reeves som Disney-prinsar

SE TRAILERN HÄR:

Warner Bros. och HBO Max bekräftade tidigare i veckan på sina sociala medier och WhatistheMatrix.com att trailern skulle ha premiär i dag. Hypen har sedan dess varit påtaglig och med tanke på hur lite som har varit känt om Matrix Resurrections fram tills nu, så ser den nya trailern ut att tas emot med öppna armar.

Matrix var visuellt revolutionerande redan 1999, men baserat på trailern ovan ser filmserien ut att verkligen ha hittat sin era, tack vare dagens teknik. Även om det inte finns några garantier för hur bra Matrix Resurrections kommer att vara, så kan vi åtminstone vara säkra på att vi kommer att bjudas på en fullkomligt urläcker filmupplevelse.

Keanu är tillbaka.
Han är tillbaka. Foto: Warner Bros.

Det är Lana Wachowski som är regissör för den nya filmen och hon har skrivit den tillsammans David Mitchell och Aleksandar Hemon. Syskonet och radarpartnern Lilly Wachowski, som Lana gjorde de ursprungliga filmerna med, är inte delaktig som varken regissör eller manusförfattare för Resurrections.

Det officiella premiärdatumet för "Matrix Resurrections" är i dagsläget satt till den 22 december 2021.

LÄS OCKSÅ: Se de första bilderna från Matrix 4

NÄSTA ARTIKEL