Trailern släppt till Outlander säsong 7 – då är det premiär

Trailern släppt till Outlander säsong 7 – då är det premiär

Filmtopp
Uppdaterad 24 mars 2023 kl. 06:03 | Publicerad 25 december 2022 kl. 08:12

Nu ser vi slutet på Droughtlander

Efter lång väntan får vi äntligen livstecken från långköraren "Outlander". Nu har en trailer släppts till den nya säsongen, samt en hint om när det är dags för premiär.

Den älskade TV-serien Outlander har sänts sedan 2014 och under årens gång visat upp 75 stycken avsnitt. De senaste fick vi ta del av tidigare i vår, men nu börjar vi skönja slutet av denna gångens "Drouthlander".

Nu har nämligen en trailer släppts till Outlander säsong 7, som inte bara lovar en dramatisk fortsättning utan också avslöjar när vi kan förvänta oss en premiär.

Se trailern till Outlander säsong 7 nedan

Detta handlar Outlander om

Den brittiska fältsköterskan Claire Randall separeras plötsligt från sin make och förflyttas till Skottland år 1743 av krafter hon inte kan förstå. Hon tvingas gifta sig med en fredlös högländare, förälskar sig och slits snart mellan två män från helt olika tidsåldrar. Och plötsligt står både hennes liv och hjärta på spel.

Outlander
Sam Heughan och Caitríona Balfe i "Outlander". Foto: Starz

Då har Outlander säsong 7 premiär

I den nya trailern framkommer det att Outlander säsong 7 förväntas att ha premiär någon gång under sommaren 2023. Med andra ord finns det inget exakt datum spikat ännu, men gissningsvis kommer vi att få ett tydligare besked nu under våren. 

Uppdatering: Variety meddelar att Outlander säsong 7 har amerikansk premiär på fredagen den 16 juni. Det är ännu inte bekräftat om vi hemma i Sverige kommer att få ta del av den samma datum. 

Outlander säsong 7 – det här vet vi
Foto: Starz

Streama Outlander inför nya säsongen

Den som är sugen på att upptäcka eller se om de tidigare säsongerna kan klicka in på länken här för att se var alla Outlander-avsnitt går att streama för någonstans.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi vet mera om "Outlander" säsong 7.

NÄSTA ARTIKEL