Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Trailer till skräckisen Candyman

Trailer till skräckisen Candyman

Kristian Andersson | Nyhet
28 februari 2020
Kristian Andersson | Nyhet
28 februari 2020

Äntligen har trailern till nya Candyman släppts.

Snart ser vi en ny version av klassikern "Candyman" på bio. Filmen är producerad av Get Out-regissören Jordan Peele, och nu kan vi ta del av den första trailern.

Stillbild från "Candyman" (1992).
Stillbild från "Candyman" (1992). Foto: Candyman Films.

 

En remake på Candyman närmar sig världens biografer. Storyn följer en student som läser på om mytiska monster och av misstag råkar framkalla den mordiske varelsen "Candyman". 

Nia DeCosta har regisserat denna nya rysare och ingen mindre än skräckfilmsregissören Jordan Peele har stått bakom kulisserna som producent. Nu har Universal släppt den första trailern till filmen. 

Den första långfilmen Candyman släpptes i början på 90-talet och anses idag vara en kultklassiker. Därför blir det spännande att se ifall Candyman 2020 kan hedra sin föregångare. 

I nya Candyman kommer Vanessa Williams att reprisera sin roll som Anne-Marie McCoy, en av de utsatta ungdomarna i originalfilmen. På rollistan kommer vi också att få se Yahya Abdul-Mateen II (som Candyman), Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo och Tony Todd för att nämna några.

"Candyman" har biopremiär 12 juni 2020.