Trailer för Insidan ut 2 slår rekord – så många har sett den

Trailer för Insidan ut 2 slår rekord – så många har sett den

Emil Oscar Rasmussen
14 november 2023 kl. 13:11

Tittarrekord för den nya trailern

Sommaren 2024 är det premiär för "Insidan ut 2", och förväntningarna ser ut att vara höga – inte minst efter lanseringen av filmens trailer, som slog tittarrekord för Disney.

Det var i torsdags som Disney och Pixar lanserade en första officiell teaser-trailer för kommande Insidan ut 2, uppföljaren till succén från 2015, där vi fick lära känna flera av känslorna som gömmer sig inom oss.

I dag avslöjar Disney att trailer har blivit en enorm framgång, så till den grad att trailersläppet har blivit det bästa någonsin för en animerad film från Disney.

Trailer för Insidan ut 2 slår rekord – så många har sett den
Foto: Walt Disney.

Trailern för Insidan ut 2 slår rekord – så många såg den första dygnet

De första rörliga bilderna från Insidan ut 2 tycks ha varit mycket efterlängtade med tanke på hur många som har kastat sig över teasern som lanserades i torsdags. Enligt Disney skrapade trailern ihop till hela 157 miljoner visningar under sitt första dygn, vilket gör att den passerar den tidigare rekordinnehavaren Frost 2 (2019).

Bara på TikTok klickades teaser-trailern igång otroliga 78 miljoner gånger det första dygnet efter lanseringen.

– Vi är glada att så många människor har kollat in den nya trailern för Insidan ut 2. När den första filmen kom ut visste vi att genom en berättelse där vi kunde så våra känslor, de små rösterna inuti ditt huvud, skulle det finnas så mycket mer att utforska än vad som någonsin kunde rymma i en enda film, säger Pete Docter, Chief Creative Officer för Pixar, i ett pressutskick från Disney.

Se teaser-trailern för Insidan ut 2 här:

Vad väntar i Insidan ut 2?

I uppföljaren till Insidan ut (2015) kommer vi bland annat introduceras för en ny känsla i karaktären Ångest, vars röst på engelska görs av Stranger Things-stjärnan Maya Hawke. Amy Poehler (Glädje), Phyllis Smith (Vemod), Lewis Black (Ilska) och Tony Hale (Rädsla) återvänder i sina roller och Liza Lapira gör rösten för Avsky. I Insidan ut 2 kommer vi få se känslorna försöka hantera hur Jenny (Riley på engelska) hanterar de känslofyllda tonåren.

"Insidan ut 2" har global biopremiär i juni 2024.

NÄSTA ARTIKEL