Spider-Man: Far From Home.

Tom Hollands krav för att spela Spider-Man igen: “vore dåraktigt“

Eric Diedrichs
01 december 2023 kl. 09:12

Kan tänka sig att återvända i rollen

Sedan 2016 har Tom Holland gestaltat den väggklättrande hjälten. En ny film är planerad, men det är inte säkert att skådespelaren återvänder i rollen.

Många filmer om Spider-Man har det blivit och fler lär det bli. Den senaste, No Way Home, rankas högt bland Marvelfansen och blev snabbt en av tidernas mest inkomstbringande filmer med 1,92 miljarder dollar i intäkter.

Chefen över Marvel Studios, Kevin Feige, har tidigare sagt att en ny film kommer att göras, men än så länge har det inte kommit några officiella uppgifter om den.

Tom Hollands krav för att spela Spider-Man igen: "vore dåraktigt"

Sedan 2016 är det Tom Holland som har gestaltat Spider-Man och detta i filmer som Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming och Avengers: Endgame. Att han kommer återvända i en nästkommande film är däremot inte säkert.

I en intervju med Collider säger Tom Holland att han har ett krav för att återvända till den älskade karaktären igen och att det "vore dåraktigt"att ta på sig dräkten annars.

–  Allt jag kan säga är att vi aktivt har deltagit i diskussioner om hur en fjärde version av mitt karaktär potentiellt skulle kunna se ut. Om vi kan hitta ett sätt att göra karaktären rättvisa är en annan sak. Jag känner mig väldigt beskyddande över Spider-Man och är lycklig över att vi kunde arbeta med en franchise som blev bättre med varje film, som blev mer framgångsrik med varje film, vilket jag tycker är väldigt sällsynt, och jag vill skydda hans arv. Så, jag kommer inte göra en till bara för att göra en till. Det måste vara värt karaktärens värdighet, säger Tom Holland.

Han fortsätter:

– Om vi kan lösa det, vore det dåraktigt att inte ta på mig dräkten igen eftersom jag är skyldig allt till Spider-Man. Jag älskar karaktären och de människor jag får arbeta med. Så, jag skulle älska att berätta en till historia, men jag kommer bara göra det om vi kan hitta den rätta.

– Det finns en viss stigmatisering kring den fjärde filmen i alla franchises. Jag känner att vi slog huvudet på spiken med vår första franchise, och det finns en del av mig som vill gå iväg med huvudet högt och överlämna stafettpinnen till nästa lyckliga individ som får gestalta den här karaktären.

Om Tom Holland återvänder i rollen som Peter Parker kan vi med andra ord räkna med att Marvel Studios har ett manus värdigt den karaktär skådespelaren älskar.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL