Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Tom Holland vill se Toby Maguire i nästa ”Spider-Man”-film

Tom Holland vill se Toby Maguire i nästa ”Spider-Man”-film

Kristian Andersson | Nyhet
16 juli 2017
Kristian Andersson | Nyhet
16 juli 2017

Tom Holland vill se Tobey Maguire som Uncle Ben

Onsdagen den 5:e juli släpptes nya ”Spider Man: Homecoming” som både har fått fantastisk kritik och gjort starkt ifrån sig gällande intäkter. Hela 117 miljoner dollar har trillat in i USA och 293 miljoner i hela världen.

Tobey Maguire som Spider-Man

Vi har också fått se en ny skådespelare gestalta vår väggklättrande hjälte Spider-Man, nämligen Tom Holland. Holland har fått utmärkt kritik för att tagit sig an denna nya roll som kanske inte är så lätt att ta över sett till alla höga förväntningar.

Det var över tio år sedan vi fick se Tobey Maguire spela Spider-Man för första gången och han är i mångas ögon den ”riktiga” Spindelmannen.

LÄS MER: Spider-Man filmerna – Från sämst till bäst

Men en ganska trevlig nyhet är att Holland vill att Maguire ska acceptera en roll i kommande filmen ”Homecoming Sequel” en film som ännu inte fått något namn än. Den nya filmen kommer att skrivas av veteranen ”Steve Ditko”.

I en ny intervju med BBC tog Holland upp Tobey Maguires prestation som Peter Parker och föreslår att han ska acceptera en roll i den kommande Spider-Man filmen. Holland berättade i en intervju av BBC:

”Jag skulle vilja att Tobey Maguires accepterar rollen som Uncle Ben, han hade passat perfekt. Det hade varit riktigt roligt. Men jag tror inte att han gör det.”

Vill du också se Tobey Maguire som Uncle Ben?

NÄSTA ARTIKEL