Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Tom Hardy nästa James Bond?

Tom Hardy nästa James Bond?

Kristian Andersson | Nyhet
28 juni 2018
Kristian Andersson | Nyhet
28 juni 2018

Pierce Brosnan vill att Tom Hardy får rollen som nästa James Bond.

Nu har den före detta James Bond-skådespelaren Pierce Brosnan yttrat sig om vem han tycker skulle passa bäst som nästa James Bond – Han vill se Tom Hardy som Agent 007. 

Pierce Brosnan spelade Bond, från Goldeneye (1995) till Die Another Day (2002), och tycker nu att skådespelaren som varit med i Inception och Legend, nämligen Tom Hardy, skulle passa i rollen. Daniel Craig gör snart sin femte och sista James Bond-rulle, som regisseras av Danny Boyle.

Genom åren har det surrat en hel del spekulationer kring vem som härnäst kommer spela Bond, allt från att en skådespelerska för första gången skulle ta över den mansdominerade agentrollen till att Idris Elba skulle passa i rollen, men de ryktena har lagts på is.

Just nu är Brosnan på presskonferens för sin kommande film Mamma Mia! Here We Go Again. Under konferensen fick han frågan om vad han skulle tycka ifall en kvinna antog sig rollen som Bond.

Han berättar för Daily Mail:

Bond är Bond och du kan inte förändra det. Jag tror att en kvinna skulle kunna spela Bond men det vore inte James Bond. Daniel Craig har varit en otrolig Bond. Han är väldigt fysisk, han ser dödlig ut. Du tror verkligen att detta är någon som skulle kunna döda en man. Han kommer att göra nästa Bond och sen tror jag att Tom Hardy skulle kunna göra rollen. Du behöver en skådespelare som vrider till det – det är det som gör Bond. 

 

Något som talar mot Hardy är att han nu är 40 år gammal, vilket betyder att hans Bonddebut inte skulle släppas förrän han fyllt runt 44. Det som däremot skulle tala mycket för Hardy är ifall Christopher Nolan regisserar, något han uttryckt att han är sugen på. Hardys och Nolans vänskap är ingen hemlighet, han är en av de skådespelare som medverkat i flest av Nolans filmer. Läs mer om att Danny Boyle regisserar 25 Bondfilmen.

Nästa James Bond med Daniel Craig släpps sent 2019.

Håller du med Pierce Brosnan om att Tom Hardy hade passat som nästa Bond, eller tycker du Hardy är för gammal?

NÄSTA ARTIKEL