Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Tom Hanks vill göra klart Elvis Presley-film i Australien

Tom Hanks vill göra klart Elvis Presley-film i Australien

David Lindahl | Nyhet
06 juli 2020
David Lindahl | Nyhet
06 juli 2020

Tvingades bryta produktionen på grund av Covid-19.

Tom Hanks vill återvända till Australien och filma klart Elvis Presley-filmen som han arbetade på när han och hans fru drabbades av Covid-19.

I mars när Coronaviruset började svepa över världen rapporterade Filmtopp att Tom Hanks och hans fru blivit smittade av viruset. Skådespelaren befann sig då i Australien och spelade in en ny film om Elvis Presley. Produktionen tvingades avbrytas och Hanks flögs hem till USA en månad senare. Nu är han helt på benen igen och ser fram emot att få återvända till Australien och göra klart filmen.

NME rapporterar att Tom Hanks hoppas att produktionen i Australien tas upp senare i år. Den hittills inte namngivna filmen handlar om Elvis Presleys liv och Baz Luhrmann står för regin med Hanks i en av huvudrollerna som Presleys manager Tom Parker. Elvis Presley spelas av Austin Butler och i andra roller synd även Rufus Sewell och Maggie Gyllenhaal

Baz Luhrmann själv pratade tidigare om att han hoppades att produktionen skulle kunna återupptas snarast. Filmen kommer i vanlig Luhrmann andra att inkludera mycket musik.