Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Tom Cruise

Tom Cruise påbörjar nya Mission: Impossible 7

Kristian Andersson | Nyhet
07 juni 2020
Kristian Andersson | Nyhet
07 juni 2020

Tom Cruise påbörjar snart MI7

Vissa länder börjar lätta på sina restriktioner, vilket betyder att inspelningen av "Mission: Impossible 7" kommer att påbörjas inom en snar framtid. Högst troligen efter sommaren.

Det var i februari månad som inspelningen av Mission: Impossible 7 tvingades avbrytas. Tråkigt nog befann sig teamet bakom filmen i Venedig, Italien, som drabbats hårt av coronaviruset och produktionsbolaget Paramount valde därmed att pausa projektet. 

Regiassistenten Tommy Gormley gick i dagarna ut med att inspelningarna kommer att påbörjas snart, berättar Variety. Gormley säger följande:

– Vi hoppas kunna återuppta inspelningen i September och då också kunna filma i alla länder vi planerar besöka. En stor del av filmen kommer vi kanske kunna spela in i England, både inom och utomhus. 

Gormley ska också ha sagt att de planerar att hålla det satta premiären i maj 2021.

Om du följt Filmtopp så vet du redan att det inte enbart är inspleningen av "Mission: Impossible" som blivit lidande under coronapandemin. Den 1 juni publicerade filmkommissionen i England vissa riktlinjer som film och TV-serier måste följa. Filmbranschen hoppas på att kunna återuppta sin produktion under de kommande dagarna, speciellt storfilmer som The Batman och vissa Netflixserier berättar HD.

Här hittar du det senaste nytt om coronaviruset i filmvärlden!