TIPS: se Peter Jacksons dokumentär om nya Beatles-låten – helt gratis

TIPS: Se dokumentären om Beatles nya låt helt gratis

Axel Diedrichs
06 november 2023 kl. 16:11

Följ bandmedlemmarnas jobb på "Now and Then"

Med modern teknik har tidernas största band lyckats släppa en helt ny låt. Här ser du Peter Jacksons dokumentär om nya Beatles-låten "Now and Then" gratis.

Now and Then är titeln på den nya låten av The Beatles, som de kvarlevande medlemmarna Paul McCartney och Ringo Starr efter många om och men har lyckats färdigställa. Peter Jackson som gjorde den hyllade Beatles-dokumentären Get Back, har spelat en viktig roll i att det gått vägen. Med ny teknik som tagits fram av filmskaparen och hans kreativa team har man äntligen fått möjligheten att separera John Lennons sång från pianot i den demo som han en gång spelade in av låten. Således har McCartney och Starr kunnat ta den i mål i studion.

TIPS: Se dokumentären om Beatles nya låt helt gratis
Paul McCartney lägger bas på "Now and Then". Foto: Apple Corps Ltd.

Se dokumentären om nya Beatles-låten gratis

Att The Beatles har släppt en ny låt närmare 55 år efter att de brutit upp är förstås inget annat än en historisk världshändelse – som ska dokumenteras på alla sätt och vis. Detta har det också gjorts; regissören Oliver Murray har gjort en tolv minuter lång kortdokumentär som alla Beatles-fans (även övriga) måste se. I den är det Paul McCartney själv som leder oss genom processen att färdigställa låten, som det börjades arbeta på redan under 90-talet. 

Filmen ligger uppe på The Beatles Youtube-kanal och är därmed helt gratis att se. Vi lägger den här för din tittning:

NÄSTA ARTIKEL