TIPS: Nu går nya Paw Patrol-filmen upp på bio – perfekt för barnfamiljen

TIPS: Nu går nya Paw Patrol-filmen upp på bio – perfekt för barnfamiljen

Axel Diedrichs
27 oktober 2023 kl. 14:15

Nu är "Paw Patrol - Storfilmen" här

Funderar du på att ta med barnen till biografen i helgen? Nu finns efterlängtade "Paw Patrol: Storfilmen" att se runt om i Sverige.

Paw Patrol-serien är många barns allra största favorit. Genom åren har vi också fått se franchisen yngla av sig en och annan biofilm, där den senaste nu är här. I dag är det nämligen premiär för Paw Patrol - Storfilmen på svenska biografer. Den nya filmen som tar avstamp när en magisk meteorit kraschlandar i Äventyrsstaden visas med både svenskt tal och svensk text.

TIPS: Nu går nya Paw Patrol-filmen upp på bio – perfekt för barnfamiljen
Ur "Paw Patrol - Storfilmen". Foto: Paramount Pictures.

TIPS: Nu går nya Paw Patrol-filmen upp på bio – perfekt för barnfamiljen

Genom den meteorit som slår ned mot Äventyrsstaden får Paw Patrol-gänget särskilda krafter som gör dem oerhört mäktiga. Men livet är bara härligt så länge – snart rymmer borgmästare Överdängare från fängelset. Väl ute på fri fot igen slår han sig samman med en galen vetenskapsman för att kunna ta Paw Patrols superkrafter ifrån dem. I ett stort slag ställs snart hela Äventyrsstadens öde på spel. Minstingen Skye kommer få lära sig att även små valpar kan komma till stor nytta.

Bland de svenska rösterna i filmen hör vi Adil BackmanKlara Hammarström och Kodjo Akolor.

Paw Patrol - Storfilmen är en timme och 28 minuter lång och har visningar på Filmstadens biografer som börjar redan tidigt på eftermiddagen från och med i dag, fredag.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL