Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Tills Frank skiljer oss åt – ny svensk romantisk komedi på bio

Tills Frank skiljer oss åt – ny svensk romantisk komedi på bio

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
08 oktober 2019
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
08 oktober 2019

Manuset är skrivet av Peter Magnusson. 

Huvudrollerna spelas av Liv Mjönes (”All Inclusive”, ”Den allvarsamma leken”), Erik Johansson (”Bonusfamiljen”, ”Maria Wern”) och Peter Magnusson (”En gång i Phuket”, ”Sommaren med Göran”). För regin svarar Leif Lindblom, som tidigare regisserat bland annat ”Solstorm” och ”Svensson, Svensson … i nöd och lust”. Svensk biopremiär den 18 oktober över hela landet.

Handling:

Vera har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll.

Manuset är skrivet av Peter Magnusson, som skrivit och spelat huvudrollen i publikframgångarna ”En gång i Phuket” och ”Sommaren med Göran”.

Filmen produceras av Lena Rehnberg för StellaNova Film, som producerade ”En gång i Phuket” och ”Sommaren med Göran”. Lena har även stått bakom publiksuccéer såsom ”Ted – för kärlekens skull” och ”Micke & Veronica” samt flerfaldigt Guldbaggebelönade ”Monica Z”.

Ska du se "Tills Frank skiljer oss åt" på bio?