Tilde de Paula nekade present av Barbie-stjärnan Ryan Gosling: "Nej tack"

Tilde de Paula nekade present av Barbie-stjärnan Ryan Gosling: "Nej tack"

Filmtopp
Uppdaterad 22 juli 2023 kl. 20:33 | Publicerad 21 juli 2023 kl. 09:00

Skådespelaren fick tjata innan hon till slut tog emot den

Inför premiären av "Barbie" intervjuade Tilde de Paula stjärnorna Margot Robbie och Ryan Gosling. Då fick hon en present av Gosling som hon tackade nej till flera gånger innan hon till slut tog emot den.

I dag är det biopremiär för en av årets mest efterlängtade filmer, Greta Gerwigs Barbie med Margot Robbie och Ryan Gosling i huvudrollerna. Inför den stora dagen har de två stjärnorna varit på turné för att promota filmen. En som fick träffa dem på plats i London var Tilde de Paula för TV4:s räkning. I en intervju med Expressen berättar hon att hon Gosling ville ge henne en present som hon först efter tjat från stjärnan valde att ta emot.

Tilde de Paula nekade present av Barbie-stjärnan Ryan Gosling: "Nej tack"
Tilde de Paula i den tredje säsongen av "Tilde". Ryan Gosling som Ken i "Barbie". Foto: TV4 / Warner Bros.

Tilde de Paula nekade present av Barbie-stjärnan Ryan Gosling: "Nej tack"

Det är inte varje dag man får chansen att träffa stjärnor som Ryan Gosling. Än mer sällan är det som man tackar nej till gåvor som de vill ge en. Efter att Tilde de Paula hade intervjuat Barbie-stjärnan Ryan Gosling ville han ge henne en gåva. Men han fick tjata på henne innan hon valde att acceptera den: 

– Det är lugnt, svarade jag, säger Tilde till Expressen och fortsätter:

– Han sa: "Här, vill du ha ett par?" och jag sa: "Det är bra, tack". Han bara tittade på mig och sa: "Ta dem bara! Du behöver inte ha dem på dig." Och jag bara: "Okej", helt otacksam. 

På frågan om vad det var för present som Gosling ville ge henne berättar hon att det var ett par solglasögon. 

– Jag kom på att jag kan ta hem dem och ge till min dotter och säga att: "De här har Ryan tagit på".

Nej, det är inte alla som uppskattar att få presenter hur som helst, oavsett vem de kommer ifrån. I Goslings fall verkade det hela inte handla om att få bättre PR inför den nya filmen – redan inför premiären har han trendat på sociala medier och samtidigt hyllats enormt av kritiker för sin roll som Ken. 

I dag går "Barbie" upp på svenska biografer. Se trailern här:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL