Tilde de Paula Eby hyllas efter kritiken: ”Bästa avsnittet någonsin”

Tilde de Paula Eby hyllas efter kritiken: ”Bästa avsnittet någonsin”

Filmtopp
Uppdaterad kl. 20:33 | Publicerad 22 juli 2023 kl. 14:03

Avsnittet som fått tittare att fullständigt jubla

Tidigare i juli månad fick Tilde de Paula Eby kritik av tittare som tycker att hon pratade för mycket i munnen på sina gäster. Efter veckans avsnitt av ”Tilde” möts hon nu istället av hyllningar.

Sedan sommaren 2021 har programledaren Tilde de Paula Eby haft sin egen talkshow på TV4 där hon direktsänder från Junibacken i Stockholm. Under säsongens gång har vi sett henne bjuda över gäster som Claes Malmberg, Arvingarna och Felix Herngren

Med över 400 000 tittare är programmet är ett av de tio mest populära på svensk TV, men efter avsnittet som sändes den 4 juli infann sig viss kritik mot programledaren. Flera tittare uttryckte missnöje över hur Tilde de Paula Eby pratade i munnen på sina gäster och skapade en rörig stämning. Nu verkar hon dock ha fått upprättelse – och det med råge.

Foto: Pernilla Thelaus / TV4.

Tilde de Paula Eby hyllas efter kritiken: ”Bästa avsnittet någonsin”

Förra veckan gästades Tilde av flera personer med olika bakgrunder och yrken. Förutom Influencern och entreprenören Isabella Löwengrip tog även ”deckardrottningen” Camilla Läckberg och hennes make Simon Sköld plats på soffan. Vidare var även skådespelaren Christina Schollin och folkmusikern Moonica Mac med i programmet.

Vem som helst kunde se att det var en fantastisk stämning inom gruppen som kom väldigt bra överens med varandra. När skratten inte duggade tätt fanns det också utrymme för seriösa samtal, där inte minst Läckberg berättade om de starka reaktionerna efter hennes sommarprat. Vidare fick vi även se Mac leverera en smocka med sin nya låt 80’s.

– Vilken dag det blev igår! […] Det var verkligen ett fantastiskt gäng jag fick umgås med, skriver Isabella Löwengrip i ett blogginlägg om programmet.

Sedan avsnittet har Tilde de Paula Eby fått mycket beröm kastat över sig av tittare som kommenterat på Nöjeslivets facebooksida. Inte bara har hon imponerat extra mycket på de som redan var nöjda med programmet, hon har även lyckats vända över såna som tidigare kritiserat henne. 

Nedan är ett utdrag av alla de positiva kommentarer som skickats till Tilde: 

– I kväll var det bra, förra veckan var inte det då pratade alla i mun på varandra.

– Bästa någonsin. Tack Tilde.

– Mycket bra program, inget prat i mun på varandra. 

– Så bra idag. Tilde du är fantastisk, och så fina gäster.

– Mycket bra program, inget kafferep alla fick prata till punkt.

– Tack Tilde! Bästa avsnittet hittills!! Inte flamsigt och rörigt som dom tidigare avsnitten. 

– Riktigt bra program, tack Tilde.

I går såg vi Tilde ta emot ett nytt gäng med gäster, däribland Peter Haber och Mia & Jesper Parnevik. Även det blev ett väldigt lyckat avsnitt. 

Frank Stenhammar

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL