Tilda Swinton klar – fler stjärnor ryktas redo för Wes Anderson-musikal

Tilda Swinton klar – fler stjärnor ryktas redo för Wes Anderson-musikal

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 09:07 | Publicerad 22 november 2018 kl. 08:11
ANNONS
ANNONS

Wes Anderson värvar Tilda Swinton, nu ryktas Brad Pitt och Natalie Portman vara klara med.

Oscarsbelönade Tilda Swinton är en av de allra första namnen att gå med i Andersons nästa storfilm – en musikal i efterkrigstidens Frankrike. Nu ryktas Brad Pitt och Natalie Portman vara klara att skriva på.

Enligt The Playlist är den Oscarsbelönade skådespelaren Tilda Swinton klar för Wes Andersons nya film. Den pedantiske regissören ska träda in i nytt territorium och gör en musikal i efterkrigstidens Frankrike.

Som om inte detta vore spännande nog ryktas det också om att Brad Pitt och Natalie Portman är redo att skriva på för att medverka i filmen. Därtill nämns Lea Seydoux och Adrien Brody som potentiella medskådespelare.

Wes Anderson är känd för att återanvända sina skådespelare så dessa namn kan tyckas vara lite avvikande för regissören, men faktum är att han har arbeta med både Brad Pitt och Natalie Portman tidigare. Med Brad Pitt gjorde han en lekfull reklamfilm (se nedan) och Natalie Portman hade huvudrollen i Anderssons kortfilmen Hotel Chevalier, som visades i samband med The Darjeeling Limited.

Vi kan också förvänta oss att Owen Wilson och Bill Murray kommer att ha en roll i filmen då de har medverkat i princip varje Wes Anderson-film.

För mer läsning, se vår rankning av Wes Andersons filmer från sämst till bäst. Vilken är din favorit av Wes Anderson?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL