Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Tiffany Haddish får roll i Lego Movie 2

Tiffany Haddish får roll i Lego Movie 2

Kristian Andersson | Nyhet
27 mars 2018
Kristian Andersson | Nyhet
27 mars 2018

Uppföljaren till Lego Movie får Tiffany Haddish som röstskådespelerska.

The Lego Movie 2 är på gång och nu har Tiffany Haddish blivit bekräftad som röstskådespelerska i det kommande animerade äventyret.

Tiffany Haddish har på senare tiden blivit mer känd och har gjort både små och stora roller. Hon medverkade nyligen som karaktären Dina i filmen Girl's Trip. Nu rapporterar Empire Online att hon framöver ska låna ut rösten till Lego Movie-uppföljaren.

Warner Bros har än så länge inte gått ut med vad uppföljaren ska handla om eller vilken roll Haddish kommer att få. I Lego Movie 2 återvänder skådespelare som Chris Pratt och Elizabeth Banks i samma roller som i första filmen, Emmet och Wyldstyle. Vi kommer även att få se Batman (Will Arnett), Superman (Channing Tatum) och Green Lantern (Jonah Hill). Visste du att en Tron ska släppas som Lego?

Regissören bakom filmen blir Mike Mitchell i och med att Phil Lord och Christopher Miller inte valde att medverka i uppföljaren. The Lego Movie 2 har premiär den 8 februari 2019 i USA. När filmen anländer till Sverige är ännu oklart.

Är du sugen på nya Lego Movie?