Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Thompson fäktas i ny film

Thompson fäktas i ny film

Kristian Andersson | Nyhet
29 juni 2020
Kristian Andersson | Nyhet
29 juni 2020

Beskrivs som tung och psykologisk thriller

Det är skådespelaren Tessa Thompson som kommer att medverka i en psykologisk thriller vid namn "Balestra", regisserad av Nicole Dorsey.

Tessa Thompson ska spela mot Marwan Kenzari i en ny film. Thompson känner vi bland annat igen från Westworld och Creed, och Kenzari såg vi nyligen som Jafar i Disneys senaste version av Aladdin.

Nu arbetar de båda med den psykologiska thrillern Balestra, som regisseras av Nicole Dorsey. Hon har tidigare regisserat indiefilmerna Black Conflux och Delta Venus.

I filmen spelar Thompson en mycket tävlingsinriktad fäktare, som innerligt hoppas få en ny chans att fäktas i de olympiska spelen. Hon pressas hårt av sin man och tillika tränare Rafe. En dag får hon får en apparat som gör att hon kan förlänga sin träning in i sömntimmarna. Detta gör att hennes värld blir blurrig, hennes verklighet suddas ut och mitt i allt detta träffar hon den mystiska Elliot.

Manuset är skrivet av Imran Zaidi och baserad på en berättelse av Aron Eli Coleite. Tessa Thompson kommer också hjälpa till med filmen där hon kommer producera tillsammans med Pierre Even, Aron Elo Coleite, Brian Kavanaugh-Jones, Fred Berger och Rian Cahill. 

För mer läsning --> Scrolla vidare! Läs också vår lista med fäktningsfilmer!