Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Thomas Middleditch i nya Zombieland: Double Tap

Thomas Middleditch i nya Zombieland: Double Tap

Kristian Andersson | Nyhet
15 februari 2019
Kristian Andersson | Nyhet
15 februari 2019

Thomas Middleditch ansluter sig till Zombieland.

Thomas Middleditch i Silicon Valley.
Thomas Middleditch i Silicon Valley. Foto: HBO Nordic.

Vi har bland annat sett Thomas Middleditch i HBO:s komediserie "Sillicon Valley" där han spelar datorgeniet Richard Hendricks. Nu får han byta ut kampen mot de stora datorföretagen mot de levande död. Han har nämligen landat en roll i "Zombieland: Double Tap".

 

Thomas Middleditch är främst känd från TV-rutan, men har också doppat tårna i filmvärlden med småroller. Bland annat spelade han en börsmäklare i The Wolf of Wall Street. Nu har han fått napp på en lite större roll i Zombieland: Double Tap, den efterlängtade uppföljaren till Zombieland.

Denna gången får vi återigen följa skådespelare som Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone och Abigail Breslin, som återvänder till sina gamla karaktärer. Detta gäng göra allt för att överleva zombieapokalypsen, men det är lättare sagt än gjort, då de nya zombierna har utvecklats och är svårare att döda.

Enligt Empire är även dessa skådespelare klara för filmen: Rosario Dawson, Zoey Deutch och Avan Jogia. Ruben Fleischer kommer återigen att regissera och Paul Wernick och Rhett Reese står för manuset.

Middleditch är inte bara aktuell i Zoblieland uppföljaren utan också i filmen Godzilla: King Of The Monsters.

Har du sett de senaste bilderna av Zombieland: Double Tap? Kolla in dem här!

"Zombieland: Double Tap" förväntas ha premiär den 11 oktober 2019 i Sverige.

NÄSTA ARTIKEL