The Wire-stjärnan Lance Reddick död – 60 år gammal

The Wire-stjärnan Lance Reddick död – 60 år gammal

Filmtopp
18 mars 2023 kl. 10:03

Lance Reddick har gått bort vid 60 års ålder

Lance Reddick har avlidit, 60 år gammal. Skådespelaren känd från bl.a. "The Wire" och "John Wick"-franchisen hittades död i sitt hem under fredagen.

Lance Reddick i Fringe
Lance Reddick i "Fringe" (2008). Foto: Fox Networkd.

Den amerikanske skådespelaren Lance Reddick har dött, 60 år gammal. Reddick gjorde skådespelardebut på 90-talet och har under 2000-talet radat upp stora roller. Det stora genombrottet kom med succéserien The Wire och de senaste åren har han medverkat i flertalet högprofilerade filmer och serier.

Reddick har sedan 2014 varit en återkommande del av John Wick-franchisen, i rollen som Charon. Skådespelaren är just nu högaktuell med John Wick: Chapter 4, som har svensk biopremiär den 22 mars.

Det var amerikanska TMZ som under gårdagen rapporterade att Lance Reddick hade hittats död i sitt hem. Dödsorsaken har inte offentliggjorts, men enligt nyhetssajtens källor förmodas skådespelaren ha dött av naturliga orsaker.

Lance Reddick var anknuten till flertalet kommande filmer och serier, varav flera redan har spelats in. Framöver kommer vi att kunna se honom i bl.a. John Wick-spinoffen Ballerina med Ana de Armas i huvudrollen, samt i en kommande Percy Jackson-serie och White Men Can't Jump-remake.

Så sent som i onsdags förmodades Reddick närvara under galapremiären av John Wick: Chapter 4 i New York City, men istället stannade han hemma. Bara häromdagen postade hand för sista gången på Instagram, där han la upp bilder på sig själv tillsammans med sina hundar.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Lance Reddick (@thereallancereddick)

Lance Reddick efterlämnar sin hustru och sina två barn.

 

Disable checkingPremium suggestions

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL