The Sopranos-stjärnan om Onlyfans-kontot: “Räddar hellre familjen än ansiktet“

The Sopranos-stjärnan har öppnat Onlyfans-konto – för att rädda familjen

Filmtopp
Uppdaterad 19 december 2023 kl. 13:46 | Publicerad 15 september 2023 kl. 08:06

"Jag räddar hellre min familj än mitt ansikte"

Drea De Matteo från “The Sopranos“ är en av de senaste kändisarna att öppna ett Onlyfans-konto. I en intervju med Fox News har hon berättat att hon inte bryr sig om vad folk tänker och att det handlar om att försörja familjen.

HBO-dramat The Sopranos rullade mellan 1999-2006 och anses vara en av tidernas allra bästa serier. Under samtliga säsonger fick vi se skådespelaren Drea De Matteo göra rollen som Adriana La Cerva, en gestaltning som hon kom att vinna en Emmy för. Sedan dess har hon synts till i en mängd olika produktioner, som serierna Sons of Anarchy och A Million Little Things, och en hel del filmer. Men trots alla jobb menar hon att det tryter med stålar, och att hon hoppat på Onlyfans för att kunna försörja familjen.

The Sopranos-stjärnan har öppnat Onlyfans-konto – för att rädda familjen
Drea De Matteo i "The Sopranos". Foto: HBO Max.

The Sopranos-stjärnan öppnade Onlyfans-konto för att rädda sin familj

I en intervju med Fox News som Drea De Matteo gjorde tidigare i år berättar hon att hon förlorade sin agent efter pandemin på grund av att hon var starkt emot vaccinet. Hon menar också att hon inte alls sitter på den skatt som gemene man tror att hon gör. 

– Folk tror att jag är gjord av pengar, det är jag inte. Jag har gått från jobb till jobb, och jag har tackat nej till massor för att kunna vara med mina barn eftersom deras pappa (musikern Shooter Jennings) är iväg mycket, säger Drea De Matteo till Fox News.

När De Matteo förklarar varför hon startade ett Onlyfans-konto verkar det på henne som att det på senare tid vuxit till att bli en nödvändighet. Men att hon inte bryr sig det minsta om hur det tas emot:

– Jag bryr mig verkligen inte. Jag räddar hellre min familj än mitt ansikte.

Övertygades av barnen

I samma intervju berättar Drea De Matteo att hon under en period hade väldigt stora tillgångar men att de tog slut med att de stora jobben försvann. När hon berättade för barnen att hon övervägde att starta ett Onlyfans-konto fick hon genast mycket stöd. 

– De sa åt mig att bara göra det. Min dotter hjälper till och redigerar bilderna, säger hon och menar att hennes barn vill ha saker som de inte haft råd med. 

– Jag var aldrig den typen av skådespelare som tog jobb bara för att stanna i branschen. Jag tog dem bokstavligt talat för att kunna ge mat på bordet åt min familj. 

I dag är Drea De Matteo 51 år gammal och fortfarande aktiv som skådespelare. Hennes senaste arbete var på Sons of Anarchy-spinoffen Mayans M.C. där hon dyker upp i ett avsnitt. I skrivande stund har hon två filmroller på gång, Nonnas och Queen of Manhattan

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL