Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Little Drummer Girl kan bli hur bra som helst

"The Little Drummer Girl" kan bli hur bra som helst

Filip Kruse | Nyhet
09 oktober 2018
Filip Kruse | Nyhet
09 oktober 2018

Serien baseras på bok av John le Carré och regisseras av Park Chan-wook.

Alexander Skarsgård och Florence Pugh i John le Carré-adaptionen "The Little Drummer Girl", regisserad av Park Chan-wook.
Alexander Skarsgård och Florence Pugh. Foto: BBC/AMC

Den uppkommande miniserien i sex delar, The Little Drummer Girl, har alla förutsättningar att bli riktigt bra. Dels baseras den på en bok av spionmästaren John le Carré (Tinker Tailor Soldier Spy), dels regisseras den av den koreanska auteuren Park Chan-wook. Ja, och så medverkar Alexander Skarsgård, Florence Pugh och Michael Shannon också.

Efter succén med The Night Manager (en annan John le Carré-produktion), har samma producentteam fått i uppdrag att göra The Little Drummer Girl, en historia som distributören AMC meddelar kommer att innehålla förförelse, manipulation och svek. Klassiska le Carré-drag helt enkelt. I den nya trailern kan vi se huvudrollsinnehavarna Alexander Skarsgård och Florence Pugh skina i starka färger, medan Michael Shannon rockar ett par sjuttiotalsglasögon. Kolla in den nya trailern nedan:

Producenterna har än en gång (smart nog) bestämt sig för att använda samma regissör för samtliga sex avsnitt. I The Night Manager var det enbart danska Susanne Bier som stod för regin, vilket skapade en fin enlighet. Här är det den koreanske regissören Park Chan-wook (OldboyThe Handmaiden) som har fått förtroendet. Detta blir hans seriedebut.

The Little Drummer Girl kommer till en början att gå på brittiska BBC och amerikanska AMC i slutet av november, men då The Night Manager så småningom dök upp på HBO är det ingen högoddsare att även den här miniserien kommer att hamna där.

Vad tror du om "The Little Drummer Girl"?

NÄSTA ARTIKEL