Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Informationist – James Camerons nästa film efter Avatar

The Informationist – James Camerons nästa film efter Avatar

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
15 oktober 2019
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
15 oktober 2019

Efter fyra nya Avatar-filmer kommer "The Informationist".

De senaste åren har James Cameron haft fullt upp med sina fyra kommande Avatar-filmer. Den sista av dem har biopremiär så sent som år 2027. Därefter gör filmskaparen thrillern "The Informationist".

Det har gått 10 år sedan Avatar tog biovärlden med storm. Sedan dess har James Cameron arbetat flitigt på fyra stycken uppföljare. Den första av dem skulle haft premiär för många år sedan, men nu är inspelningen igång för full hals. Vi vill därför tro att den andra filmen står fast vid sitt premiärdatum 17 december 2021.

Vid sidan av de intensiva Avatar-inspelningarna har Cameron börjat fila på sitt nästa projekt, thrillern The Informationist. Filmens berättelse handlar om en oljemiljardär i Texas som anlitar en informationsspecialist för att leta efter hans försvunna dotter. Vilka som kommer att medverka i filmen är ännu inte känt, inte heller dess premiärdatum.

Cameron är alldeles strax bioaktuell med den nya Terminator-filmen Dark Fate som han producerat. I den återser vi klassikernas huvudrollsinnehavare Linda Hamilton och Arnold Schwarzenegger. Till råga på allt, så utvecklar Cameron även en serieadaption på hans sci-fi-film True Lies från 1994.

Vilket av alla Camerons projekt ser du mest fram emot?

NÄSTA ARTIKEL