Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Harper House säsong 2

The Harper House säsong 2 – Detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 oktober 2021

Hur ser framtiden ut för Paramounts nya satsning?

Nu har den animerade komediserien "The Harper House" landat hos Paramount+. Serien består av tio avsnitt under vilka vi får följa en milt sagt märklig familj. Men hur ser egentligen möjligheterna ut för "The Harper House" säsong 2?

De senaste åren har allt fler streamingbolag börjat sats på animerade originalserier. Inte minst Netflix, som har bjudit på moderna klassiker som BoJack Horseman, Big Mouth och Castlevania.

Nu är det även dags för Paramount+ att ge sig in i leken, denna gången med The Harpoer House. En tecknad serie som består av tio stycken 30-minutersavsnitt.

För den som inte vet, handlar serien om en märklig amerikansk familj ledd av hårt arbetande Debbie, som en dag förlorar sitt jobb och därmed måste flytta till den fattiga sidan av stan.

Bland röstskådespelarna ser vi bland andra prisade Rhea Seehorn och My Name Is Earl-stjärnan Jason Lee.

Framtiden är osäker

Serien som släpptes tidigare i USA, har där sänt åtta av tio avsnitt med blandad respons. När serien blev tillgänglig här i Sverige kunde vi ta del av samtliga åtta avsnitt direkt. De resterande två släpps med en veckas mellanrum.

I dagsläget är dessvärre seriens framtid osäker. Trots stjärnglans har man än så länge inte lyckats nu ut till en bredare publik, vilket många gånger innebär en dödsdom. Det vi får hoppas på är att Paramount+ spelar ett längre spel och låter sina användare hitta till serien.

Om The Harper House säsong 2 blir av återstår att se, men i dagsläget ser det inte troligt ut.

NÄSTA ARTIKEL