Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Handmaid's Tale ser ut att få en spinoff

The Handmaid's Tale ser ut att få en spinoff

Eric Diedrichs | Nyhet
05 september 2019
Eric Diedrichs | Nyhet
05 september 2019

"The Testaments" utspelas 15 år efter "The Handmaid's Tale".

Alexis Bledel som Emily i andra säsongen av The Handmaid's Tale
Foto: HBO Nordic.

Hulu är ännu inte klara med Margot Atwoods dystopiska värld. Nu rapporterar amerikanska medier att produktionsbolaget kikar på att producera en spinoff på "The Handmaid's Tale".

Tre säsonger in och intresset för den Hulu-producerade serien The Handmaid's Tale är fortfarande stort. Till och med till den grad att Hulu arbetar på en uppföljare till sin Emmybelönade guldkalv. Det rapporterar Cinema Blend.

The Handmaid's Tale baseras på Margaret Atwoods uppmärksammade bok med samma namn. Om det beror på succén som har följt med serien eller om det länge har varit planerat vet vi inte, men Atwood är nu klar med en uppföljare.

Fortsättningen på den dystopiska sagan om teokratiska Gilead heter The Testaments och släpps den 10 september i år. Det vill säga 34 år efter att den förra boken släpptes.

Enligt Deadline arbetar nu MGM och Hulu tillsammans med The Handmaid's Tales showrunner Bruce Miller på att göra en serie av The Testaments. Enligt uppgifter utspelas uppföljaren 15 år efter händelserna i The Handmaid's Tale.

Margaret Atwood verkar vara på god fot med Hulu, då det numera Disney-ägda produktionsbolaget också håller på att adaptera hennes roman The Heart Goes Last från 2015.

Vill du se en serie baserad på "The Testaments"? Här kan du se vad vi vet om den fjärde säsongen av "The Handmaid's Tale".