Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Greatest Showman 2 är på gång

The Greatest Showman 2 är på gång

Kristian Andersson | Nyhet
01 mars 2019
Kristian Andersson | Nyhet
01 mars 2019

Hugh Jackman och Michael Gracey har arbetet i smyg med ny film.

Poster till Greatest Showman
Foto: 20th Century Fox - The Greatest Showman.

Musikalen "The Greatest Showman" blev en stor ekonomisk framgång. Nu har vi fått veta att filmens stora stjärna, Hugh Jackman, och regissören Michael Gracey arbetar på en uppföljare.

Den australienske skådespelaren Hugh Jackman fortsätter att sjunga sig fram i livet. Efter framgångarna med The Greatest Showman ska hon nu ut på turné med föreställningen The Man, The Music, The Show, där han ska framföra sånger ur filmerna The Greatest Showman, Les Miserables och The Boy from Oz tillsammans med en orkester.

The Greatest Showman 2 på ingång

The Greatest Showman budgeten låg på 84 miljoner dollar och omsatte hela 435 miljoner dollar. Med andra ord var det en grandios succé. I en intervju med The Sun berättar filmens regissör Michael Gracey att han och Hugh Jackman har påbörjat en uppföljare i smyg. Regissören berättar också att om en film går med så stor vinst så måste man göra uppföljare.

Just nu är vi inte säkra på vilka andra skådespelare som kommer ansluta sig till filmen. I förra filmen såg vi exempelvis svenska Rebecca Ferguson, om hon kommer att medverka i uppföljaren vet vi ännu inte.

Vill du se "The Greatest Showman 2"?