The Good Liar – Ian McKellen och Helen Mirrens nya projekt

The Good Liar – Ian McKellen och Helen Mirrens nya projekt

Uppdaterad 13 juli 2021 kl. 17:07 | Publicerad 18 mars 2018 kl. 11:03
ANNONS
ANNONS

Ian McKellen och Helen Mirren spelar mot varandra i en filmatisering av "The Good Liar".

Tungviktarna Ian McKellen och Helen Mirren planeras spela mot varandra i en ny film av Bill Condon. Filmen baseras på Nicholas Searles bok "The Good Liar" och förväntas ha samma titel.

Ian McKellen och Helen Mirren är planerar att spela i en ny film tillsammans som kommer regisseras av Bill Condon, främst känd för att ha regisserat Skönheten och Odjuret. Den nya filmen, som förväntas heta The Good Liar, görs åt filmbolaget New Line Cinema.

Filmen är baserad på en boken med samma namn av Nicholas Searle. Ian McKellen ska spela bedragaren Roy Courtnay som planerar sin sissta stora kupp, att bedra den rike änkan Betty McLeish (Helen Mirren). Men när McLeish öppnar sitt hjärta för honom börjar bedragaren bry sig om henne på ett sätt som hotar hans planer.

Condon var först planerad att regissera Bride of Frankenstein men hoppade av för att regissera denna film, anledningen är oklar. Manuset är skrivet av Jeffery Hatcher och Greg Yolen kommer tillsammans med Jack Morrissey, Aaron L. Gilbert och Jason Cloth att producera filmen.

Se också vår samlingssida för fler kommande filmer 2018.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL