The Crown säsong 3 - vi har samlat allt vi vet

The Crown säsong 3 - vi har samlat allt vi vet

Fredrik Edström
Uppdaterad 03 juli 2021 kl. 06:12 | Publicerad 05 december 2017 kl. 14:00

 Vi har samlat allt vi vet om The Crown säsong 3.

Claire Foy i "The Crown"

Den åttonde December är det dags för säsong två av braksuccén The Crown där vi får fortsätta följa Elisabeth II styre. Fansen är vrålpeppa, men det tisslas och tasslas redan om The Crown säsong 3. Vi på Filmtopp har i denna text samlat vad vi vet om den kommande tredje säsongen.

Netflix kostymdramaserie har fängslat sin publik. I den första säsongen fick vi stifta bekantskap med Elisabeth II (Claire Foy) och hennes styre av det brittiska imperiet. En nyttig historialektion i ett underhållande kostym, helt enkelt. Den åttonde December är det dags för den andra säsongen, men vi har redan fått lite surr kring en tredje.

Författaren, Peter Morgan, har planerat att seriens historia ska spänna över hela sex säsonger. Serien är bekräftad för en tredje säsong, men dock återvänder inte Claire Foy i huvudrollen utan Olivia Colman axlar det ansvaret i The Crown säsong 3.

När kan vi få tänkas skåda denna tredje säsong på våra streamingtjänster tro? Inspelningarna har inte börjar rulla än och säsong ett hade premiär i November 2016 och den andra nu i December 2017. En kvalificerad gissning är därför att det inte blir innan slutet av nästa år vi får skåda seriens tredje säsong.

Vad tror du om The Crown säsong 3?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL