Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Crow får reboot

The Crow får reboot

Kristian Andersson | Nyhet
02 februari 2020
Kristian Andersson | Nyhet
02 februari 2020

Hämndsagan får nytt liv.

Den kända kulfilmen "The Crow" får äntligen sin reboot, rapporterar amerikansk media.

Edward Furlong i "The Crow: Wicked Prayer".
Edward Furlong i "The Crow: Wicked Prayer". Foto: Dimension Films.

Det har under en längre tid snackats om att The Crow (1994) ska få en reboot. En omstart har vid flera tillfällen varit nära utveckling, men nu verkar det äntligen hända. BloodyDisgusting rapporterar att Davis Films, Highland Film Group och Electric Shadow tillsammans ska finansiera kalaset.

Berättelsen handlar om en brutalt mördad död man som kommer tillbaka till Jorden för att hämnas på hans och sin frus mördare. 

Nya The Crow ska tydligen vara mer lik serietidningen från 1989 än filmen med Brandon Lee i huvudrollen. Ännu vet vi inga fler nämnvärda detaljer om de vilka som är knutna till projektet, som är i ett tidigt utvecklingsstadie. Innan Sony Pictures sålde rättigheterna var Jason Momoa kopplad till projektet. 

Förutom att den första filmen blev en omtyckt kultfilm, så har det varit en väldigt olycksbådad franchise. Under inspelningen av The Crow (1994) blev Brandon Lee skjuten till döds. Därefter följde ett par rejält sågade fortsättningar, inte minst The Crow: Wicked Player med Edward Furlong i huvudrollen.