The Big Bang Theory läggs ned – Efter 12 säsonger

The Big Bang Theory läggs ned – Efter 12 säsonger

Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 11:07 | Publicerad 23 augusti 2018 kl. 20:08

CBS lägger ned komediserien "The Big Bang Theory" då Jim Parson vill lämna rollen som Sheldon.

Det har hitintills gjorts 257 avsnitt av den populära TV-serien The Big Bang Theory. Nu meddelar CBS att serien kommer att läggas ned. Detta beror främst på att Jim Parson, som spelar det socialt inkompatibla geniet Sheldon, väljer att hoppa av. 

Enligt Entertainment Weekly bekräftar TV-bolaget CBS att de kommande tolv avsnitten av serien blir de sista. Seriens skapare Chuck Lorre säger följande om uttåget:

Vi är evigt tacksamma till våra fans och deras stöd under de senaste tolv säsongerna. Vi, tillsammans med skådespelarna, manusförfattarna och resten av teamet, är extremt tacksamma över seriens framgång och sikte på att göra en sista säsong som kommer att ge The Big Bang Theory en storslagen avslutning.

The Big Bang Theory läggs alltså ner efter tolv säsonger. Entertainment Weekly har även lagt fram nya uppgifter om varför; tydligen ville seriens största stjärna Jim Parson, som spelar Sheldon Cooper, hoppa av. Parson uppges ha nekat en generös lön på hela 50 miljoner dollar för att göra två till säsonger. Kommer vi nu att få se mer av honom i filmens värld?

Är du ledsen över att "The Big Bang Theory" lägger ned?.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL