The Bear-stjärnans vidriga diet inför wrestling-filmen The Iron Claw

The Bear-stjärnans "vidriga" diet inför wrestling-filmen The Iron Claw

Filmtopp
23 maj 2023 kl. 10:05

"Man mår inte bra"

Utöver den nya säsongen av "The Bear" arbetar nu Jeremy Allen White med långfilmen "The Iron Claw". Inför rollen måste han förhålla sig till en "vidrig" diet för att bygga muskler.

Med restaurangdramat The Bear fick Jeremy Allen White sitt stora genombrott och Golden Globes-belönades för sin insats som Carmen Berzatto – en stjärnkock som tar över sin döda brors smörgåskök.

Senare i år får vi ta del av The Bear säsong 2, som här i Sverige kommer att bli tillgänglig på Disney+. Men det är långt ifrån det sista vi ser av Allen White, som just nu håller på att "äta upp sig" inför en krävande roll. Nu hänger han av sig förklädet för att kliva in i wrestlingringen.

The Bear-stjärnans "vidriga" diet inför wrestling-filmen The Iron Claw

The Iron Claw är en film som görs för A24 i regi av Sean Durkin, som är aktuell med TV-serien Dead Ringers Prime Video. Filmen handlar om den riktige wrestlingbrottaren Kerry Von Erich, som var en sportens pionjärer under 1960-talet.

För att äta upp sig inför att spela huvudrollen i filmen tvingades Jeremy Allen White ta till sig av en extrem diet, som stjärnan själv beskriver som "vidrig".

– [Jag] åt hela tiden, som i att aldrig sluta. På morgonen åt jag våfflor, mandelsmör. På mitten av dagen åt jag kalkonbiffar och avokados, hela tiden. Det var riktigt vidrigt, berättar Allen White i en intervju med Esquire.

Han fortsätter:

– Du försöker att konsumera så mycket som du bara kan, och, för att vara ärlig, du mår inte jättebra. Jag tränade samtidigt med, men jag vet inte, att försöka bli så stor är inget sätt att leva på.

Utöver Jeremy Allen White ser vi även skådespelare som Zac Efron och Lily James i The Iron Claw.

När "The Iron Claw" förväntas ha premiär är i dagsläget inte känt.

 

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL