Ted blir serie

Ted blir serie

Filmtopp
11 juni 2021 kl. 11:06

Men kommer MacFarlane tillbaka?

Efter två långfilmer får den hårt festande, snuskige och fullkomligt odrägliga björnen Ted får sin egen serie. Streamingtjänsten Peacock är beställaren i det här fallet.

Seth MacFarlanes komedier om den levande nallebjörnen Ted med Mark Wahlberg bland huvudrollerna gjorde stor succé när de kom ut 2012 och 2015. Det har länge spekulerats kring en tredje film, men nu avlsöjar Deadline att det istället kommer en serie härnäst. Det är Peacock som vill släppa en säsong baserad på den första filmen. 

Vilka som kommer att medverka i serien Ted är ännu inte riktigt klart. Just nu uppges MacFarlane vara i förhandlingar om att reprisera rollen som den gränslösa björnen. Gällande Mark Wahlberg och Mila Kunis som har centrala roller i filmerna, så finns det i dagsläget inga planer på att involvera dem i projektet. 

I filmen från 2012 följer vi vänskapen mellan John och hans levande nallebjörn som varit hans bästa vän sedan barnsben. De spenderar dagarna med att festa och lata sig. Deras vänskap testas när Johns flickvän Lori pressar honom på att växa upp. 

När serien förväntas ha premiär är inte känt.

VIDARE LÄSNING:

Årets bästa serier

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL