Teaser släppt till Mary Poppins Returns

Teaser släppt till Mary Poppins Returns

Uppdaterad 03 juli 2021 kl. 13:33 | Publicerad 05 mars 2018 kl. 18:00

En ny teaser trailer har släppts till den kommande Mary Poppins Returns.

En bild på Emily Blunt som Mary Poppins i "Mary Poppins Returns". Bilden är tagen snett ifrån sidan och Blunts ansikte syns inte.
Emily Blunt som Mary Poppins. Foto: Disney

Den flygande barnmorskan Mary Poppins är snart tillbaka i en ny film 54 år efter att Julie Andrews spelade henne i originalet. Nu har det går 25 år sedan hennes förra visit och Michael Banks är vuxen med egna barn och egna problem.

Den rutinerade musikalregissören Rob Marshall har bland annat Chicago (2002), Nine (2009) och Into the Woods (2014) på sitt cv. Nu tar han sig an världens populäraste barnmorska i en fortsättning där Emily Blunt kommer att spela huvudrollen och axla Julie Andrews klassiska roll som Mary Poppins. Ben Wishaw ska spela den numera vuxne Michael Banks som har problem med sina egna barn.

Förutom de två består skådespelarlistan av en rad kända namn. Meryl Streep, Colin Firth, Emily Mortimer, Julie Walters, Angela Lansbury och givetvis Dick van Dyke som i den gamla filmen spelade den dansande sotaren Bert.

Mary Poppins Returns väntas ha premiär på juldagen senare i år. Disney har släppt en längre teaser trailer som går att se här nedan:

Är du en Disneyexpert kan du testa dina kunskaper om studions karaktärer i detta quiz.

Ser du fram emot Emily Blunt som i Mary Poppins Returns?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL