Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Taylor Kitsch i ny Neill Blomkamp sci-fi-thriller

Taylor Kitsch i ny Neill Blomkamp sci-fi-thriller

Kristian Andersson | Nyhet
29 oktober 2019
Kristian Andersson | Nyhet
29 oktober 2019

Nya förmågor till Neill Blomkamps nästa rulle.

Taylor Kitsch i ny film
Foto: 20th Century Fox -Taylor Kitsch

Den framgångsrike sci-fi-regissören Neill Blomkamp hittar nya skådespelare till sin nästa stora film, som beskrivs som en sci-fi-thriller.

Neill Blomkamp har tidigare regisserat filmer som District 9, Elysium och Chappie. Hans senaste projekt har fått namnet "Inferno" och även det kommer att bli en sci-fi-thriller.

Nu är det också klart att skådespelaren Taylor Kitsch har fått en roll. Kitsch har tidigare medverkat i filmer som 21 Bridges, American Assassin och X-Men och är en ganska ny förmåga sett till att han började sin filmkarriär 2006.

Kitsch skall spela en polis som får i uppgift att undersöka ett fall, som ger sken av att vara ett helt vanligt mord i den Mexikanska öknen. Men polisen förstår ganska snart att det är något mystiskt med det hela. Kitschs polis tar också på sig uppgiften att leta rätt på den skyldige som visar sig mycket lättare sagt än gjort. Han kommer qtt få fajtas med robotar som försöker förgöra alla bevis och allt som kan bevisa vem mördaren är, detta rapporterar Deadline.

Filmen kommer att påbörjas tidigt 2020 och det är Blomkamps första film sedan Chappie, 2015. 

Vilken är Neill Blomkamps bästa film? vilken är Kitschs bästa?