Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Tävling: Vinn Jurtjyrkogården (1989) i Blu-ray och UHD

Tävling: Vinn Jurtjyrkogården (1989) i Blu-ray och UHD

Eric Diedrichs | Nyhet
04 april 2019
Eric Diedrichs | Nyhet
04 april 2019

En äkta Stephen King-klassiker i ny utgåva.

Stillbild ur Jurtjyrkogården från 1989.
Foto: Twentieth Century Fox Home Entertainment.

Imorgon går remaken av "Jurtjyrkogården" upp på bio. Detta firar vi med att lotta ut ett exemplar av den klassiska originalversionen från 1989 på Blu-ray och Ultra HB.

Skräckmästaren Stephen King har fascinerat läsare sedan mitten av 70-talet med sina fantastiska berättelser. En av hans mest skräckinjagande är utan tvekan Jurtjyrkogården, som nu har filmatiserats två gånger. Den nya versionen går upp på bio fredagen den 5 april.

Att just Jurtjyrkogården har fått äran att återvända till vita duken i en ny form, är inte så konstigt. Historien om en mystisk kyrkogård där alla som begravs kommer tillbaka till livet (men inte riktigt som de var tidigare) är helt enkelt riktigt ruggig. Att Stephen King sedan har kryddat historien med en riktig familjetragedi gör inte saken sämre.

Originalfilmen är en riktig klassiker som de flesta skräckälskare har sett många gånger om. För att fira att Stephen Kings historia fortsätter att leva vidare, har vi på Filmtopp, tillsammans med Twentieth Century Fox Home Entertainment anordnat en tävling där du nu kan vinna ett exemplar av Jurtjyrkogården från 1989 på Blu-ray och Ultra HD.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på två frågor och skicka in dina adressuppgifter.

Lycka till!

[wpViralQuiz id=411917]