Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Tävling: Vinn biobiljetter till Summerland!

Tävling: Vinn biobiljetter till Summerland!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 oktober 2020

Njut av mysiga Summerland på bio.

Den 23 oktober har "Summerland" svensk biopremiär. I samband med detta håller vi i en tävling där tre lyckliga vinnare får två stycken biobiljetter var!

Författarinnan Alice (Gemma Arterton) är en stark och självständig kvinna under Andra världskriget. Hon är djupt försjunken i sitt arbete men också väldigt ensam, sårad av en kärleksaffär med en kvinna från hennes förflutna.

När den livlige unga Frank, en evakuerad pojke från London, hastigt lämnas i hennes vård är hon fast besluten om att bli av med honom. Men hans oskyldighet, mod och nyfikenhet väcker Alices djupt begravda känslor. Alice lär sig att sår kan läka, hopp och en andra chans kan existera, och att varje kvinna bör trots allt veta två saker: vem hon är och vad hon vill.

Tävla och vinn!

Summerland har biopremiär den 23 oktober. Tillsammans med Noble Entertainment har vi därför tagit fram en tävling där tre vinnare får två biobiljetter var. Perfekt för att ta med kompisen eller kärestan med andra ord!

Allt du behöver göra för att vara med och tävla, är att svara på frågorna nedanför och fylla i dina kontaktuppgifter. Lycka till!

Tävlingen är avslutad.

NÄSTA ARTIKEL