Godzilla Minus One affischbild

TÄVLING: Vinn biobiljetter till nya hyllade Godzilla-filmen

Eric Diedrichs
01 december 2023 kl. 14:12

Tre vinnare får två biobiljetter var

I dag är det biopremiär för "Godzilla Minus One". Vi firar det atomslukande monstrets återkomst med en tävling där tre paket med två stycken biobiljetter finns i vinstpotten.

I generation har jätteödlan Godzilla förstört städer och spridit skräck på biograferna. Samtidigt, ungefär som med sin amerikanska förlaga King Kong, finns det något empatiskt med den gigantiska ödlan, som fungerar som ett naturens svar mot människans olika dumheter.

Nu i vinter är Godzilla dubbelaktuell. På Apple TV+ visas den påkostade TV-serien Monarch: Legacy of Monsters med bl.a. Kurt Russell på rollistan och i dag är det premiär för den omtalade storfilmen Godzilla Minus One, som har fått strålande recensioner och ett starkt positivt publikbemötande.

"Den stora striden vi får se i är inget annat än episkt och fylld av spänningsfyllda ögonblick", skriver Filmtopps recensent.

Godzilla Minus One
Massförstörelse i "Godzilla Minus One". Foto: Piece of Magic Entertainment

TÄVLING: Vinn biobiljetter till nya hyllade Godzilla-filmen

Detta firar vi på Filmtopp med en tävling där tre lyckliga vinnare får inte en utan två biobiljetter till Godzilla Minus One. Biljetterna är brukbara till och med den 20 december och vinnarna kontaktas nu på måndag.

Så tävlar du:

  1. Följ oss på Instagram
  2. Skicka ett DM till oss där svarar på följande fråga: Vilket år släpptes den första Godzilla-filmen?

Vinnarna kontaktas på Instagram måndag den 4 december.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL