Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Tävling: Vinn Annihilation på Blu-ray

Tävling: Vinn Annihilation på Blu-ray

Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
03 april 2019
Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
03 april 2019

Tre exemplar av hyllad sci-fi ligger i vinstpotten.

Annihilation en av de bästa filmerna på Netflix.

I samarbete med 20th Century Fox har vi anordnat en tävling där tre Blu-ray exemplar av det hyllade science-fiction-äventyret "Annihilation" ligger i vinstpotten. Svara på två frågor för att vara med och tävla.

En av fjolårets bästa filmer stavas Annihilation och är regisserad av den spännande filmskaparen Alex Garland, som med blott två regisserade långfilmer under bältet har blivit en stort namn inom filmvärlden. Att leva upp till en så pass superhyllad debut som Garlands första film Ex Machina var är långt ifrån enkelt, men med Annihilation bevisade den unge filmskaparen att han minsann inte var någon "one hit wonder".

Annihilation är ett spännande och filosofiskt actionäventyr frontat av Natalie Portman. Här spelar hon en biolog, som tillsammans med ett militärteam, skall utforska en mystisk och expanderande zon där naturens lagar inte längre gäller.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla om ett av tre exemplar av Annihilation på Blu-ray, är att svara på två frågor och skicka in dina uppgifter.

Lycka till!

[wpViralQuiz id=411645]

NÄSTA ARTIKEL