Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
TÄVLING: Vinn A Star Is Born på Blu-ray, CD och Vinyl!

TÄVLING: Vinn A Star Is Born på Blu-ray, CD och Vinyl!

Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
18 februari 2019
Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
18 februari 2019

Samlarmaterial till filmälskaren.

Lady Gaga och Bradley Cooper i "A Star Is Born" – Oscarsgalan 2019
Lady Gaga och Bradley Cooper framför en låt i Oscarsfavoriten "A Star Is Born". Foto: Warner Bros. Pictures.

Bradley Coopers nytagning av filmklassikern "A Star Is Born" blev en enorm succé, både hos publiken och hos kritikerkåren. Den 4/3 släpps den flerfaldigt Oscarsnominerade filmen på Blu-ray och DVD. I samband med detta har Filmtopp anordnat en tävling.

Bohemian Rhapsody och Aquaman i all ära, men filmen som tveklöst blev årets stora surprise stavas A Star Is Born. Bradley Coopers regidebut golvade både publiken och kritikerkåren och har hela åtta Oscarsnomineringar på årets gala.

A Star Is Born är en klassisk historia, som nu har filmats för fjärde gången. I Bradley Coopers version möter unga och begåvade Amy (Lady Gaga) den rutinerade världsstjärnan Jackson Maine (Bradley Cooper), som tar henne under sina vingar. En romans uppstår men Jacksons kärlek till spriten tär på förhållandet.

Utöver tunga kategorier som Bästa film, Bästa manus efter förlaga, Bästa manliga huvudroll, Bästa kvinnliga huvudroll och Bästa manliga biroll är A Star Is Born också Oscarsnominerad för sin musik. Närmare bestämt är det just Lady Gagas Shallow, som fick Oscarsjuryn på fall.

Tävla och vinn A Star Is Born på Blu-ray, CD och Vinyl.

För att fira A Star Is Borns otroliga framgångståg har vi anordnat en tävling där filmen och dess fantastiska soundtrack ligger i vinstpotten. Svara på två frågor nedanför och fyll i dina uppgifter* för att vara med och tävla om filmen på Blu-ray och soundtracket på Vinyl (1 st) och CD (3 st). Tävlingen pågår fram till 1/3. Lycka till!

[wpViralQuiz id=405682]

*All persondata hanteras enligt GDPR.

Passa också på att läsa vår recension av A Star Is Born. Filmen fick högt betyg och beskrivs av recensent Filip Kruse som "en tirumf".

NÄSTA ARTIKEL