Nu på bio

Det senaste på biofronten!

TÄVLING: Superman fyllt 80 år – Vinn samlarobjekt

TÄVLING: Superman fyllt 80 år – Vinn samlarobjekt

Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
03 januari 2019
Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
03 januari 2019

Han är snabbare än en gevärskula, starkare än ett lokomotiv och med styrkan att hoppa över höghus i ett enda svep är han världens piggaste 80-plusare.

Foto: Warner Bros.

Nyligen fyllde Superman 80-år. Detta firar vi med en tävling. Svara på två frågor för att vara att ha chans att vinna lyxigt samlarmaterial.

Mannen som kan maskera sig med ett par glasögon och vattenkammat hår har nyligen haft 80-årjubileum. Superman, eller Stålmannen som vi traditionellt kallar den mantelbärande superhjälten här hemma i Sverige, kom till världen redan 1938, i det första numret av Action Comics (numera känt som DC Comics).

Sedan dess har han Superman skaffat sig lojala fans över hela världen och håller sig fortfarande aktuell i flera olika medier. Inte minst är vi bekanta vid att se honom på vita duken i DC:s filmuniversum.

För att hedra den enastående supermannen har vi arrangerat en tävling med smarriga samlarobjekt i vinstpotten. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på de två frågorna längre ner på sidan, samt fylla i dina adressuppgifter*.

Vinster:

1:a plats: Boken ”80 years of Superman”

2:a plats: DVD-boxen SUPERMAN COLLECTION som innehåller fem filmer (SUPERMAN THE MOVIE, SUPERMAN II, SUPERMAN III, SUPERMAN IV och SUPERMAN RETURNS).

3:e plats: SUPERMAN THE MOVIE på 4K UHD (innehåller även en skiva med filmen på Blu-ray)

 

Frågor:

[wpViralQuiz id=387729]

Lycka till!

*All adressdata hanteras enligt GDPR.

NÄSTA ARTIKEL