Nu på bio

Det senaste på biofronten!

TÄVLING: Exklusiv samlarutgåva Game of Thrones säsong 7

TÄVLING: Exklusiv samlarutgåva Game of Thrones säsong 7

Eric Diedrichs | Nyhet
10 december 2018
Eric Diedrichs | Nyhet
10 december 2018

Vi lottar ut specialdesignade Game of Thrones-boxar.

Tävla om exklusiva specialutgåvor av "Game of Thrones" säsongerna 1-7. Vi lottar ut en säsong dagligen under vecka 50.

I april nästa år är det dags för den efterlängtade finalen i HBO:s succéserie Game of Thrones. Fram till dess kommer fans världen över att se om de tidigare 7 säsongerna för att äntligen kunna se hela serien i sin helhet.

Nu har du möjligheten att vinna specialdesignade Game of Thrones-boxar. Under vecka 50 kommer vi nämligen att lotta ut ett exemplar av varje säsong. Idag är det dags för säsong 7. Den som vinner i en av tävlingarna kan givetvis pröva lyckan igen i efterföljande.

GoT Robert Ball Edition
Game of Thrones Robert Ball Edition.

Dessa läckra samlarobjekt är designade av Game of Thrones-illustratören Robert Ball. Varje omslag i Robert Ball Limited Edition-serien föreställer ett föremål som symboliserar en betydande scen i just den säsongen, som Slaget vi Blackwater eller eller The Red Wedding. Till varje box följer även samlarkort i "Beautiful Death"-serien – konstverk där han tolkat de mest ikoniska hädanfärderna i de sju kungarikena i varje avsnitt av Game of Thrones.

Svara på följande frågor och fyll i dina adressuppgifter* för att tävla om Robert Ball Limited Edition av Game of Thrones säsong 7:

[wpViralQuiz id=380628]

*All persondata hanteras efter GDPR.