Nu på bio

Det senaste på biofronten!

TÄVLING: Alita: Battle Angel på Blu-ray

TÄVLING: "Alita: Battle Angel" på Blu-ray

Eric Diedrichs | Nyhet
22 juli 2019
Eric Diedrichs | Nyhet
22 juli 2019

Tävla om tre Blu-ray exemplar av den unika actionfilmen.

Titelfiguren i Alita: Battle Angel
Foto: 20th Century Fox.

Producerad av Oscarsbelönade James Cameron, regisserad av den visionäre filmskaparen  Robert Rodriguez kommer nu ALITA: BATTLE ANGEL till hemmabion. Filmen är ett episkt och maktstärkande äventyr om en ung kvinnas resa för att upptäcka sanningen om sig själv och hennes kamp att förändra världen.

 Den 29 juli släpps Robert Rodriguez och James Camerons animerade actionfilm Alita: Battle Angel, som snabbt har vunnit sig en lojal fanskara, digitalt. Därefter kommer den även på 4K Utra HD, Blu-ray och DVD.

Vad som gör det här släppet extra spännande är att filmen kommer laddade med flera timmar av omfattande extramaterial: Bakomfilmer med James Cameron och Robert Rodriguez, som berättar om resan från manga till filmduken, hur Alita fick liv och tar dig med in i Alitas värld där du får lära dig om det förflutna, dagens karaktärer, den spännande sporten motorball och mycket mer.

Handlingen i korthet:

Alita (Rosa Salazar) vaknar i en framtida värld hon inte känner igen utan något minne av vem hon är. Hon tas om hand av den godhjärtade doktor Ido (Oscarsbelönade Christoph Waltz) som förstår att någonstans inne i det kasserade cyborgskalet finns hjärtat och själen hos en ung kvinna med ett mycket speciellt förflutet.

När dödliga och korrupta krafter kommer efter Alita upptäcker hon en ledtråd till sitt förflutna – hon har unika stridsförmågor som makthavarna gör allt för att få kontrollen över. Kan hon hålla sig utanför deras grepp kan hon vara nyckeln till att rädda sina vänner, sin familj och världen hon lärt sig att älska.

I övriga roller i den actionladdade filmen ses bland andra Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley och Keenan Johnson.

Tävla och vinn filmen på Blu-ray

I samband med detta har vi anordnat en tävling där tre stycken Blu-ray-exemplar av Alita: Battle Angel finns i vinstpotten. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på två frågor och skicka in dina uppgifter. Lycka till!

[wpViralQuiz id=439202]