Deltagare offrar sig själv och får lämna Paradise – tårarna rinner

Deltagare offrar sig själv och får lämna Paradise – tårarna rinner

Karna Mahoney
29 april 2024 kl. 08:04

"Om Sandy åker så dör jag"

I måndagens avsnitt får vi se Sandy lämna "Paradise". Det är flera ledsna miner i huset, särskilt från Josefine och Meena som inte kan hålla tillbaka tårarna.

Deltagare offrar sig själv och får lämna Paradise – tårarna rinner
Sandy säger farväl till en gråtande Josefine. Foto: Pluto TV / Viaplay

Pakterna tär på gruppen

I realityprogrammet "Paradise" får vi följa deltagarna som alla är ute efter att vinna en halv miljon kronor. Vinna kan de göra genom att samarbeta med varandra för att hålla sig kvar i spelet och de kan även skapa pakter med de andra deltagarna för att få ut sina motståndare. 

En pakt är precis det som gjorde att Sandy fick lämna villan i det senaste avsnittet. Den nya deltagaren Patrick har inte landat särskilt väl hos gruppen efter att han sa att han skulle spela på Klaras psykiska svårigheter. Det la sig surt i munnen hos stora delar av gruppen som tog Klara i försvar. Istället har Patrick sökt sig till Oliver som varit ivrig att få in en ny medlem i sin pakt med Isabell och Ivana. Oliver och Patrik börjar samarbeta och smida planer på hur de kan knäcka motståndarpakten genom att skicka ut en av deras deltagare. 

Deltagare offrar sig själv och får lämna Paradise – tårarna rinner
Oliver väljer att bilda par med Isabell istället för Sandy. Foto: Pluto TV / Viaplay

Sandy offrar sig själv i parceremonin

Det är dags för parceremoni och Patrik som är ny joker har fått i uppdrag att ta en av sittplatserna från de andra och istället behålla den för sig själv. Han väljer Meena vilket innebär att både hon och hennes partner Sandy hänger löst. 

– Om Sandy åker så dör jag, säger Josefine i programmet. 

Vid parceremonin ställer sig både Sandy och Isabell bakom Oliver och han väljer att bilda par med Isabell. Det innebär att det är Sandy som får lämna Paradise denna gången. 

– Det är en väldigt stor risk att ställa sig bakom Oliver men jag vill inte skicka ut någon av mina egna, förklarar Sandy. Om han hade valt att ställa sig bakom Ivana istället som alla trodde att han skulle göra, så hade hon fått välja om det hade varit antingen Sandy eller Meena som åkte ut. 

Hur ska det här sluta egentligen? Fortsättning följer i ”Paradise” som går att streama på Pluto TV

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL