Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Tarantino ville göra Bondfilm – träffade Brosnan

Tarantino ville göra Bondfilm – träffade Brosnan

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 april 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 april 2020

"Han slog näven i bordet."

Pulp Fiction-regissören Quentin Tarantino var sugen på att göra en James Bondfilm, berättade Pierce Brosnan under en livesänd watch along av "Goldeneye".

Pierce Brosnan som James Bond.
Foto: Metro-Goldwyn-Mayer.

När 66-årige Pierce Brosnan slöt samman med sina fans på nätet för att se om Goldeneye berättade han en kul historia om ett möte med den store regissören Quentin Tarantino. Det var strax efter att Kill Bill 2 hade kommit ut som Tarantinos önskade att få träffa James Bondskådisen i Hollywood

– Jag drog upp från stranden en dag och väntade på honom på Four Seasons. Jag var punktlig medan han var en halvtimme sen. När han väl dök upp var han ganska drucken. Han slog näven i bordet och sa att jag var den bästa James Bond och att han ville göra en Bondfilm. Det var rätt knökat på restaurangen och jag tänkte för mig själv 'kan han snälla lugna ner sig'. Men man ber bara inte Tarantino att vara lugn. 

Brosnan berättar vidare: 

– Tarantino ville göra Bond och jag berättade om det för producenterna, men det var inte menat att vara. Men det hade varit en kul film att se. 

Som vi vet sedan tidigare planerar Quentin Tarantino att göra tio filmer och sedan lägga ner karriären. Han har nu gjort nio stycken och närmar sig slutet. Visst vore det vackert om de två till slut skulle arbeta med varandra. 

Någon som verkligen inte håller med Tarantino om att Brosnan är den bästa Bondskådisen är Filmtopps krönikör Andreas Ziegler som tvärtom förklarar varför Brosnan är tidernas sämsta Bond

NÄSTA ARTIKEL